Ett städat hem

Ett städat hem

Tjena bloggen! Jag har i flera veckor tjatat på min sambo om att jag verkligen vill anlita en städfirma i Sundsvall för hemstädning istället för att vi själva ska gå runt och städa hela tiden. Det har varit lite tveksamma svar måste jag få säga. Vissa dagar så har hon har varit nära på att gå med på det medans andra dagar så har det varit ett bestämt nej. Jag ger mig dock inte så enkelt och det känns verkligen som att det är nära nu, kanske att jag får ringa en städfirma redan i slutet veckan om jag har lite tur. Det finns några anledningar till att jag vill ha en städfirma som kommer hem istället för att vi ska städa och jag tror nog att även min sambo håller med mig när jag tar upp vissa argument. Vi arbetar båda ganska varierande arbetstider vilket innebär att det inte är alltid vi har möjligheten att kunna umgås, med lite otur så kan det sluta med att vi inte hinner ses mer än någon timme under en hel vecka. När vi väl inte jobbar så har inte jag lust att pyssla med någon städning utan då vill jag istället ha tiden för att kunna umgås med henne. Just på den här punkten så tror jag faktiskt att min sambo håller med mig, det här är det absolut största argumentet till att jag vill anlita en städfirma i Sundsvall. Jag har också lite andra anledningar men de är inte riktigt något som har gått hem hos min sambo. Städning och jag är ingenting som riktigt går hand i hand, dels är jag helt oduglig på att städa och sen tycker jag att det är så fruktansvärt tråkigt. Vi får se lite hur jag ska ta det här vidare, men jag tror nog att jag ska kunna lyckas övertala henne. 


Kommentarer är stängda.