Sprutlackering och specialsnickeri

Sprutlackering och specialsnickeri

Hejsan svejsan!

Idag är det den bästa dagen på hela veckan, nämligen fredag. Jag är lite förvirrad eftersom det kändes som att det precis var måndag, tiden går nästan lite läskigt fort. Det gäller att hänga med i svängarna. Efter jobbet ska jag idag svänga förbi Hellman’s Specialsnickeri & Design som med hjälp av sprutlackering ger mina köksluckor ett nytt utseende. I måndags åkte jag från Luleå till Hellman’s Specialsnickeri & Design för att lämna mina luckor så att de kunde bli klara innan helgen. Vi pratades vid igår och jag fick då reda på att sprutlackeringen var färdig och att jag kunde komma förbi och hämtade det när jag hade tid. Så eftermiddagen kommer bestå av att sätta fast mina skåpsluckor igen, jag har ett ganska stort kök så det är många luckor som har varit inne för sprutlackering.

Jag tröttnade på de vita köket jag hade, det känns som att hela Luleå har varit i samma butik och köpt exakt likadan köksinredning. Det här med massproduktion är ingenting för mig utan jag gillar inredning och design som är unik, därför är Hellman’s Specialsnickeri & Design någonting för mig. Han kan med hjälp av sprutlackering och snickeri göra väldigt häftiga projekt, som inte finns att få tag på någon annanstans i Luleå. Så istället för att ha vita köksluckor så kommer jag numera ha en mörkblå färg i mitt kök som passar perfekt med mitt köksbord. Jag funderar även på att låta Hellman’s Specialsnickeri & Design göra om min bänkskiva för att ge köket ytterligare en dimension i utseendet, det hade varit riktigt häftigt med en mörkare bänkskiva. Mannen där hemma har inga kunskaper när det kommer till hantverk och så han får inte göra någon form av renovering eller byggnation i hemmet, det skulle i så fall sluta i en katastrof.  


Kommentarer är stängda.