Gör något kul istället för att städa

Gör något kul istället för att städa

Hejsan hoppsan bloggen! Som ni vet så pratar jag en hel del om heminredningen och jag har faktiskt fått frågan hur jag har tid med allting i mitt liv samtidigt som jag lyckas bibehålla ett fint och rent hem. Sanningen är egentligen inte svårare än vad man tror utan, svaret på den frågan är städservice. Det händer väldigt sällan att jag tar fram min städutrustning och städar hemmet själv, däremot försöker jag alltid se till att hålla mitt hem i ordning. Om jag hade behövt städa hela huset så hade jag aldrig haft tid till något annat och då hade det antagligen inte sett så fint nytt här. När jag fick upp ögonen för heminredning och började styla mitt hem så insåg jag ganska snabbt att det var ett väldigt tidskrävande intresse. Redan då började jag med städservice för att kunna lägga mer av min tid på just inredningen. Givetvis plockar jag undan och lite sånt under dagarna men den riktiga städningen står inte jag för utan det är en städfirma i Ljungby som hjälper mig med det. Jag har faktiskt funderat på om jag ska ta och möblera om här nu i veckan, ge hemmet en lite mer sommarkänsla. Mina möbleringar sker med jämna mellanrum och jag är en person som väldigt gärna anpassar min inredning efter säsong. Jag kan tycka att det är lite kul att klä om möbler och måla om viss inredning. Vintern är den roligaste säsongen när det kommer till inredning, då är det väldigt mycket ljus och värme som man vill få in för att ge den där mysiga känslan under de kalla och mörka vinterdagarna. Angående städservice så tycker jag att det är en utmärkt lösning för att få tid till sina intressen, framförallt så tror jag det är viktigt att man få lite tid om dagen som man kan ägna åt det man tycker är kul.  


Kommentarer är stängda.