Blommorna för in färg i mitt hem

Blommorna för in färg i mitt hem

God eftermiddag på er! Efter att ha kollat en del på statistiken har jag märkt att det går lite extra bra för mina rekommendationsinlägg, vilket visar på att ni gillar dem. Därmed är min tanke idag att skriva ett inlägg om Florea Flowers by Sara, en riktigt duktig florist i Kungälv. Ifall ni vill veta mer om henne och hennes arbete kan ni läsa vidare här sedan.

Jag tycker det är viktigt att ha levande blommor i hemmet, det utgör trots allt en del av heminredning. Det gör dessutom att hemmet känns mer levande på något sätt, därmed älskar jag att ha blommor i olika färger och storlekar hemma hos mig. Eftersom jag har mycket enfärgig heminredning som är antingen vit, grå eller svart är det även ett sätt för mig att få in lite färg i hemmet. Det bästa är att man inte hinner tröttna på färgen innan blommorna vissnar och man behöver köpa nya, då får man ännu en möjlighet att välja en ny färg om man så vill. Med tanke på att jag köper blommor så ofta har det varit viktigt för mig att hitta en florist i Kungälv som jag kan lita på, att jag vet att jag får bra blommor redan innan jag köper dem.  Den här floristen har verkligen visat för mig att jag kan lita på henne, hon levererar alltid fina blommor som är av bra kvalité. Det är anledningen till att jag fortsatt vända mig till henne varje gång jag ska köpa blommor. Utöver det är hon även väldigt trevlig och lyssnar på mina önskemål för att jag ska få blommor som passar mig och min heminredning. Med det sagt kan jag inget annat än rekommendera er att också gå till henne om ni vill ha hjälp med blommor av en duktig florist i Kungälv.


Kommentarer är stängda.